Персональний сайт Попової Ольги Іванівни
Головна сторінка
Інформація про коледж
Каталог файлів
Каталог статей
Фотоальбоми
Зворотній зв'язок
181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів)
Практичні роботи з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ»
Наскрізна програма практики ТК-41
Задачі до екзамену ТК-31
Технологічний диктант
Тестові завдання
Навчально-методичний посібник для студентів
Методичні вказівки для самостійного вивчення
Питання до заліку з дисципліни "Технологія зберігання"
Лекції з дисципліни "Технологія зберігання плодів і овочів"
ККР з дисципліни "Технологія зберіганя плодів і овочів"
Методичні вказівки до виконання курсового проекту
Відео
З теми : "Концентровані томат продукти"